ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ & ΥΙΟΣ | Ανακαινίσεις Χώρων Πάρος


Με τέχνη, μεράκι και πολύ αγάπη, η επιχείρησή μας “ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ & ΥΙΟΣ”, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, εξυπηρετώντας άμεσα την Πέλλα και την Πάρο.

Χρησιμοποιώντας την καλύτερη ξυλεία και παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας εξασφαλίσει σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις για κάθε χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
 
 
 
Κουζίνες
Είτε επιθυμείτε για τον χώρο σας μία κλασική, είτε μία μοντέρνα κουζίνα, η επιχείρησή μας, είναι σε θέση να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις και να τις προσαρμόσει σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της δικές σας αλλά και του χώρου σας.
 
 
Ντουλάπες
Κατασκευάζουμε ντουλάπες ανοιγόμενες ή συρόμενες, σε μοντέρνα ή κλασική γραμμή, σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Εχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε την ντουλάπα που επιθυμείτε, ακριβώς στις διαστάσεις του χώρου σας, να της δώσουμε την λειτουργικότητα που επιθυμείτε καθώς και το στυλ που ταιριάζει στο χώρο σας.
 
 
 
 
 
Έπιπλα για κάθε χώρο
Μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε έπιπλο επιθυμείτε για τον χώρο σας. Εσείς μας λέτε αυτό που φαντάζεστε για τον χώρο σας και εμείς φροντίζουμε ώστε να το κάνουμε πράξη. Δημιουργούμε έπιπλα για την τραπεζαρία, το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, το παιδικό σας δωμάτιο, το μπάνιο αλλά και για κάθε χώρο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
Εσωτερικές πόρτες
Διαθέτουμε και σας προσφέρουμε εσωτερικές πόρτες, σε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει την τοποθέτησή τους στο χώρο σας.
 
 
Ειδικές Κατασκευές
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε, όπως την τοποθέτηση και συντήρηση ξύλινων δαπέδων, ξύλινες σκάλες, πέργκολες, επενδύσεις τοίχων με την ξυλεία της επιλογής σας αλλά και ειδικές κατασκευές για κάθε επαγγελματικό χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και κομψές λύσεις.

Όλες οι ξυλουργικές κατασκευές που δημιουργούμε ξεχωρίζουν για την σωστή επιλογή υλικών, την άψογη κατασκευή, την λειτουργικότητα και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στην αισθητική κάθε πελάτη.

Στόχος και σκοπός μας είναι να δημιουργούμε μοναδικές και ξεχωριστές κατασκευές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσουν τον χώρο που πάντα ονειρευόσασταν.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πέλλα και την Πάρο.